Over mij

Even voorstellen: ik ben Gerrie de Haart. Een spontane, zorgzame vrouw die geleerd heeft om compromissen te sluiten met het leven: hard werken maar ook genieten van rust. Serieus en gedisciplineerd van nature, doch met een goed gevoel voor humor waar altijd ruimte voor is.

Ik zou mezelf omschrijven als een open en omgevingssensitief persoon die ook luistert naar wat níet gezegd wordt. Het ligt in mijn aard om diverse belangen en behoeftes af te wegen en met elkaar te koppelen. Hierdoor ben ik  in staat om mensen te verbinden en enthousiasmeren. Een coachende werkwijze past bij mij. Ik heb een passie voor analyse van motieven/gedragingen van mensen, alsook een intrinsieke motivatie om bepaalde inzichten op anderen over te brengen. Het stellen van de juiste vragen is hierbij mijn kracht.

Na ruim 20 jaar ervaring in marketing en communicatie, en een in 2018 afgeronde post hbo-opleiding in organisatiecoaching en het begeleiden van mensen in groei- en veranderprocessen, merkte ik dat er onbewust ook iets veranderd was in mijn eigen werk-privé balans. Sinds 2012 had ik in toenemende mate mantelzorgtaken gehad. Een ingesleten gewoonte om te helpen wat uitgroeide tot een vast onderdeel en patroon in mijn leven. En omdat ik daarnaast ook nog altijd een fulltime job had, merkte ik dat de behoefte om het voor iedereen “goed” te willen doen (de hulpbehoevende, je werkgever, je familie etc.) echt het uiterste van me kon vragen. Een enorme constante worsteling om alle ballen omhoog te houden.

In 2019 ben ik voor het eerst in mijn leven minder gaan werken, omdat de boog altijd gespannen stond. Altijd druk, van hot naar her en te weinig stilstaan bij jezelf. Mantelzorgen, waar ik zo loyaal aan was al die jaren, was ongemerkt steeds meer op de voorgrond komen staan ten koste van mijn carrièreperspectief.

Lees hier verder over mijn missie