Commitment krijgen van je bestuur

Commitment krijgen van je bestuur

Ken je dat? Jij bent de aangewezen projectleider of de ambassadeur (vanuit HR) en je werkt hard aan jouw project. Of dat nu inclusief werken of mantelzorgvriendelijk werken is: jij gaat ervoor. Maar toch gaat het niet naar je zin. Je lijkt wel de enige die, als het erop aan komt om te schakelen en de organisatie in beweging te krijgen, het een belangrijk onderwerp vindt. Wat is er aan de hand?

Misschien wordt er binnen jouw organisatie prioriteit gegeven aan andere onderwerpen, zoals het personeelstekort of een reorganisatie. Het kan ook zijn dat commitment ontbreekt bij je leidinggevende en/of je bestuurder. Je hoorde je leidinggevende toch “ja” zeggen, waarom doet hij of zij dan “nee”? Dit is een veelgehoorde hindernis, maar als projectleider kun en moet je echt zélf het initiatief nemen om commitment te verkrijgen. Soms wil een bestuurder zich namelijk best uitspreken, maar heeft hij of zij net dat duwtje in de juiste richting nodig. Wacht daarom niet totdat jouw meerdere(n) iets doen, maar kom in actie!

Deze training helpt je te achterhalen waarom het nu nog niet gaat zoals jij wilt én biedt handvatten om in actie te komen. Jouw doelen realiseer je niet alleen met het krijgen van betrokkenheid, maar het is ook zaak om ervoor te zorgen dat het bestuur verbonden is met het project en haar toewijding laat zien in de organisatie. Daarom gaan we ook onderzoeken wat ervoor nodig is dat diegene jouw thema of boodschap publiekelijk uitdraagt. Tijdens de training zullen vragen voorbij komen die je gegarandeerd dieper aan het denken zetten en waar je na afloop zélf mee aan de slag kan. Door stil te staan bij jouw inclusie of mantelzorgvriendelijk werk-opdracht en WAT ER SPEELT BIJ JOUW BESTUUR kom je tot de juiste acties voor meer commitment. En heb je zeker weten succes!

Duur vd training

2,5 à 3 uur

Locatiemogelijkheden

In-company op eigen aan te wijzen locatie, of op een trainingslocatie die Mantelzorg met Beleid doorgeeft. Deze training is ook uitstekend online te volgen.

Kosten

In-company worden de kosten op maat geoffreerd.

informatie Mantelzorg button