Mantelzorg Service Abonnement

Zorgen voor een naaste (ouder, zieke partner, kind met beperking, etc.) en daarnaast een baan betekent vaak schipperen tussen werk en privé. De belasting kan zich opstapelen en ertoe leiden dat mantelzorgers veel stress hebben, ziek/overspannen worden of zelfs een burn-out krijgen en daardoor langdurig uitvallen. Met hulp van Mantelzorg met Beleid toont u als werkgever meer dan alleen waardering en betrokkenheid bij medewerkers die deze verantwoordelijkheid op zich nemen. U biedt hen mentale en zo nodig praktische hulp. Daarmee maak je écht verschil.

Ondersteuning van uw medewerkers met zorgtaken kan op élk moment met online mantelzorg coaching via een service abonnement!

Heeft uw werkende mantelzorger moeite met het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé? Verandering is nodig voor een duurzame inzetbaarheid, maar geen idee hoe dit aan te pakken? Een gesprek met de mantelzorgcoach via beeldbellen helpt daarbij. Deze coach is gespecialiseerd in mantelzorg en de combinatie met werk. Een mantelzorgcoach stimuleert medewerkers op een frisse manier naar de huidige situatie te kijken en reikt handvatten aan voor een betere balans tussen werk en zorg. Zo neemt de stress af, krijgen uw zorgende werknemers inzichten hoe hun problemen aan te pakken/op te lossen en houden zij meer energie over.

Zo werkt het

Een zorgende medewerker met een hulpvraag neemt rechtstreeks contact op met Mantelzorg met Beleid. Dat werkt drempelverlagend en scheelt u werk. De mantelzorgcoach maakt in overleg met de medewerker een afspraak voor een (intake) gesprek waarbij de hulpvraag concreet gemaakt wordt. Samen bepalen we het vervolg, wat een passende ondersteuning of oplossing zou zijn voor dit traject en wie wat doet.

Mantelzorg met Beleid informeert u periodiek over het aantal cases in jullie organisatie. Dit is uiteraard anonieme data, maar met heldere cijfers en adviezen waarmee u uw mantelzorgbeleid gericht kunt aanscherpen.

Er is keuze uit 3 verschillende pakketten afhankelijk van uw behoefte aan minder/meer begeleiding. In het meest uitgebreide pakket zit eveneens een mantelzorgcoach spreekuur op uw bedrijfslocatie inbegrepen, alsmede korting op trainingen/workshops en op de mantelzorg-en-werk scan!

informatie Mantelzorg button